We zijn er voor je in

stadsdeel
Open menu

Over Combiwel Nieuw-West

Ben jij sterk in Nieuw-West? Ben jij talentvol in Nieuw-West? Ben jij op zoek in Nieuw-West? Kom in contact in Nieuw-West!

 

Stuur een WhatsApp of e-mail aan één van onze jongerenwerkers of bel. Je vindt ze rechtsonder op onze website.  Daar vind je ook alle activiteiten en evenementen voor jongeren In Nieuw-West.

 

Klik hier om naar onze Instagram pagina te gaan of klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

Over Combiwel Zuid

Ben jij sterk in Zuid? Ben jij talentvol in Zuid? Ben jij op zoek in Zuid? Kom dan in contact in Zuid!

 

Stuur een WhatsApp of e-mail aan één van onze jongerenwerkers of bel. Je vindt ze rechtsonder op onze website. Daar vind je ook alle activiteiten en evenementen voor jongeren in Zuid.

 

Klik hier om naar onze Instagram pagina Zuid te gaan of klik hier om naar onze Instagram pagina Oud-Zuid te gaan.

Over DOCK Centrum

Je vindt de jongerenwerkers van DOCK in Amsterdam Centrum, maar ook in: Noord, West, Nieuw-West (Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart) en Amsterdam-West. DOCK biedt diverse activiteiten aan die je live vanaf je telefoon kunt volgen. Koken, sporten, dansen, zingen, gitaarles, Tik Tok challenges; we are here. Maar ook voor minder leuke dingen zijn we er. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn. Om je te helpen bieden we online coaching aan en kun je ons altijd bellen, appen of DM’en als je hulp nodig hebt. We zijn er voor je.

Over Dock Nieuw-West

Je vindt de jongerenwerkers van DOCK in Amsterdam Nieuw-West (Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart), maar ook in: Noord, West, Centrum en Amsterdam-West. DOCK biedt diverse activiteiten aan die je live vanaf je telefoon kunt volgen. Koken, sporten, dansen, zingen, gitaarles, Tik Tok challenges; we are here. Maar ook voor minder leuke dingen zijn we er. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn. Om je te helpen bieden we online coaching aan en kun je ons altijd bellen, appen of DM’en als je hulp nodig hebt. We zijn er voor je.

Over Dock Noord

Je vindt de jongerenwerkers van DOCK in Amsterdam-Noord, maar ook in: Centrum, Nieuw-West (Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart) en Amsterdam-West. DOCK biedt diverse activiteiten aan die je live vanaf je telefoon kunt volgen. Koken, sporten, dansen, zingen, gitaarles, Tik Tok challenges; we are here. Maar ook voor minder leuke dingen zijn we er. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn. Om je te helpen bieden we online coaching aan en kun je ons altijd bellen, appen of DM’en als je hulp nodig hebt. We zijn er voor je.

Over Dock West

Je vindt de jongerenwerkers van DOCK in Amsterdam West, maar ook in: Noord, Centrum, Nieuw-West (Geuzenveld, Slotermeer, Slotervaart) en Amsterdam-West. DOCK biedt diverse activiteiten aan die je live vanaf je telefoon kunt volgen. Koken, sporten, dansen, zingen, gitaarles, Tik Tok challenges; we are here. Maar ook voor minder leuke dingen zijn we er. We snappen dat deze tijd best wel spannend en onzeker is. Misschien maak je je wel zorgen om familie of vrienden, school of voel je je alleen en is het thuis niet fijn. Om je te helpen bieden we online coaching aan en kun je ons altijd bellen, appen of DM’en als je hulp nodig hebt. We zijn er voor je.

Facebook Bos & Lommer
Facebook Westerpark
Facebook Cremerplein
Instagram Oud-West
Instagram Bos & Lommer
Instagram Westerpark

Over Dynamo Jeugd & Jongerenwerk

Wij zijn als professioneel jeugd & jongerenwerk partner voor jeugd in Amsterdam Oost. We geven advies en informatie en helpen je verder. Ga aan de slag met je talent op gebieden als sport, muziek en media op onze locaties en maak gelijk nieuwe vrienden! Organiseer je eigen events, producties en challenges. Niks is te gek, wij ondersteunen jou om je idee waar te maken!

Volg ons op social

https://www.youtube.com/channel/UCyJFWd8Y3LPRJLjNvznF-yA

https://vm.tiktok.com/3QWfLT/

Over PerMens

Heb je hulp nodig? Zijn er problemen thuis, op school, gaat het over schulden? Ben je dakloos of vind je het moeilijk om stage of werk te vinden of gaat het over je gezondheid? Bij Volksbond Streetcornerwork kun jij terecht met al jouw vragen. Samen met jou zoeken we naar oplossingen, zodat jij een stap verder in je toekomst kan gaan maken! We bieden in ieder stadsdeel van Amsterdam individuele hulpverlening.

Over The Mall de Baarsjes

The Mall de Baarsjes wil dat jongeren in Amsterdam West gezien, gekend en erkend worden. Ons jongerenwerk zet zich in voor de ontwikkeling van jongeren in Amsterdam West, zodat zij als volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. Door het aanbieden van structuur, veiligheid, openheid en een leuke tijd doen jongeren kennis en vaardigheden op en werken zij aan de ontwikkeling van hun talenten.

Over Venzo&Swazoom Welzijn

Als je denkt en praat over jongeren- en welzijnswerk in Amsterdam Zuidoost dan kom je automatisch terecht bij Venzo&Swazoom Welzijn! De jongerenwerkers van Venzo&Swazoom Welzijn werken in de drie gebieden van het stadsdeel, te weten Bijlmer Oost, Bijlmer Centrum en Gaasperdam. In elk van deze gebieden kun je ze vinden in de buurthuizen, op straat en op de scholen. De jongerenwerkers van Venzo&Swazoom Welzijn zijn flexibel, makkelijk in de omgang en staan klaar om je te helpen. Maar als je niet naar hen kunt gaan, kan je ze altijd bellen of whatsappen, en dan komen ze naar je toe. Dus neem contact met ons op, om mee te doen met de activiteiten of als je een probleem hebt. Venzo&Swazoom Welzijn biedt welzijn met een hart voor jongeren!

Over Young Originals (YO)

“Vind de baas in jezelf”

Heb jij in deze tijd behoefte aan coaching om zelf weer een plan te hebben en je leven vorm te geven? Behoefte aan perspectief? Om weer eigen baas te zijn over je toekomst, van je talent, van jouw dromen? Young Originals is een platform voor coaching en is samen met jongeren ontwikkeld. Young Originals sluit aan op de jongerenculturen en de coaching komt van Amsterdamse jongerenwerkers. Zij weten jou te stimuleren om er weer wat van te maken. Om weer eigen baas te worden. Wil jij dit ook? Kijk dan op de website van Young Originals.

UpTalk

Het is voor veel jongeren een moeilijke tijd. Zit je ergens mee? Voel je je down of  gestresst? Praten helpt. We zijn er voor je! Professionele coaches helpen je verder. Gratis. Iedere dag van de week. Speciaal voor Amsterdamse jongeren in coronatijd. Je kunt appen, bellen, chatten of binnenlopen op locatie.